Hirdetés

Hirdetés

Cicó megmondja, mi kell a norvégok ellen

2013.07.23. 18:20

Cicó megmondja, mi kell a norvégok ellen

A debreceniek ásza szerint az északiaknak nem lesz szokatlan az igazi fű

Hirdetés

A Loki 2-2-es állásból várja a csütörtöki, Strömsgodset elleni Európa Liga visszavágót. Czvitkovics Péter klubja honlapján fejtegette az esélyeket.

- Kint nagyon jó mérkőzést játszottunk, jó eredményt tudtunk elérni. Jól felkészültünk belőlük, amit kértek, azt teljesíteni tudtuk. Jól védekeztünk, és abból próbáltunk kontrákkal veszélyeztetni – fogalmazott a középpályás. - Mi vagyunk előnyösebb helyzetben, de tisztában vagyunk vele, nem szabad az eredmény megtartására törekednünk, mert a norvégok bármikor találhatnak egy gólt. Bízom a csapatban, és abban, hogy hazai pályán nyerni tudunk. Ha azt nyújtjuk, mint kint, szervezett játékot produkálunk, és ugyanúgy küzdünk, akkor meglehet a továbbjutás. Norvégiában nem volt könnyű műfüvön játszani, teljesen más a tapadása, kevésbé vagyunk hozzászokva. Nekik viszont nem lesz annyira szokatlan rendes füvön futballozni, mert minden második meccsüket ilyen pályán játsszák, úgyhogy biztos nem ez fog dönteni.

A Strömsgodset elleni visszavágót csütörtökön este fél kilenctől vívják Nyíregyházán. A találkozóra ingyenes buszjáratokat indít a DVSC, jegyeket elővételben a Loki-shopokban (Plaza, Tesco) lehet venni!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés