Hirdetés

Hirdetés

Egervári nem mond le, és nem is adja fel!

2013.09.09. 16:18

Egervári nem mond le, és nem is adja fel!

A háborút még megnyerhetőnek tartja. + Csoportállás és további program!

Hirdetés

A keddi, észtek elleni győzelemmel versenyben maradna a világbajnoki pótselejtezőt érő második helyért a magyar labdarúgó-válogatott - Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint.

 "Nem szeretnénk mentegetőzni és ígérgetni, de szeretnénk az észtek ellen győzelemmel kijavítani a bukaresti hibát, hogy versenyben tartsuk magunkat" - jelentette ki a telki edzőközpontban tartott hétfői sajtótájékoztatóján a szakvezető, aki hozzátette, körbeverések által még hisz a második hely megszerzésében, s bár fontos csatát vesztettek el pénteken, a háborút még megnyerhetőnek tartja. Megjegyezte, ehhez nagy szükség lenne a román-török összecsapáson a vendégsikerre.

A szakember visszatérve a romániai találkozóra elárulta, nem gondolt a lemondásra, mert amíg bízik benne a szövetség vezetése és a játékosai, addig neki az a feladata, hogy segítse a válogatottat. Megjegyezte, a három nappal ezelőtti találkozó nagy csalódás volt, de a három évet tekintve pozitívabb az összkép, mert a korábbi eredményeknek köszönhetően van mibe kapaszkodniuk a játékosokkal együtt.

"Az észtek eddig kevesebb meglepetést okoztak a vártnál, de pénteken a hollandok ellen eljött az idejük, megmutatták, hogy erős csapatuk van" - mondta a Puskás Ferenc Stadionban 20.30-kor kezdődő összecsapással kapcsolatban Egervári, aki kitért arra is, hogy a bukaresti kudarc után milyen hangulat fogadhatja együttesét. "Nagyon zártan és fegyelmezetten futballoznak az észtek, így türelmesnek kell lennünk a körülöttünk lévő világ türelmetlensége ellenére is".

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Korcsmár Zsoltra eltiltás miatt nem számíthat Egervári Sándor, míg Varga József valószínűleg nem épül fel sérüléséből, ugyanakkor a további sérültek közül Vanczák Vilmos és Koman Vladimir vasárnap már teljes értékű munkát végzett, így vélhetően mindketten bevethetőek lesznek.

A csoport állása

A csoport további programja

Hirdetés

Hirdetés