Hirdetés

Hirdetés

Milánóban is tudnak akkorát bakizni, mint Debrecenben

2013.09.04. 09:00

Milánóban is tudnak akkorát bakizni, mint Debrecenben

Az ifjú zsenit egyszerűen elfelejtették nevezni!

Hirdetés

M’Baye Niang egy vezetőségi hiba miatt nem szerepelhet a Bajnokok Ligája csoportkörében az olasz Milannál - írja a Nemzeti Sport. A tavaszi nyolcaddöntőben a Barcelona ellen kapufát lövő fiatal csatár egyszerűen lemaradt a klub 25 fős listájáról, amiért Umberto Gandini klubigazgató a csapat honlapján kért elnézést a játékostól és a szurkolóktól.

A 18 éves Niang, aki fiatal kora ellenére máris meghatározó ember a piros-feketéknél, az első számú keretből és a 21 éven aluliakat felsoroló B-listáról is lemaradt, utóbbiról egyértelműen Gandini hibájából. „Nagyon sajnálom, hogy hibáztam, minden érintettől elnézést kérek, különösen a szurkolóinktól" – áll a klub honlapján.

A Milan a Celtic ellen kezdi meg a csoportkör küzdelmeit, rajtuk kívül a Barcelona és az Ajax szerepel a csoportban.

A Máté-sztori

Debrecenben is előfordult hasonló malőr! A bolgár Liteksz Lovecs elleni Európa Liga-visszavágón, 2010-ben jogosulatlanul játszott Máté Péter. Az akkor 25 éves védő a találkozó utolsó pillanataiban állt be, ám az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hivatalos honlapján közölt debreceni nevezési listán nem szerepelt. Az UEFA tudósításában Máté 0-s mezszámmal szerepel, ilyen pedig nincs a labdarúgásban. A problémát az okozta, hogy bár a DVSC benevezte Mátét a Bajnokok Ligájára, ám a Basellel szembeni búcsút követően az Európa Ligára küzdelmeire ezt már nem tette meg. Sokan attól tartottak, hogy kizárják a Lokit, de az UEFA csak pénzbüntetésre ítélte.

Hirdetés

Hirdetés