Hirdetés

Hirdetés

Minden hithű lokistának Nyíregyházán a helye!

2013.07.22. 11:22

Minden hithű lokistának Nyíregyházán a helye!

Ez az utolsó nyár, amikor ingázniuk kell a debrecenieknek!

Hirdetés

Csütörtökön a debrecenieknek idegenben kell hazai hangulatot teremteni. Ez az utolsó nyár, amikor ingázni kell, hiszen tavasztól remélhetőleg már UEFA négycsillagos stadionunk lesz! Most utoljára még vegyük a fáradságot, és kísérjük el a DVSC-t Nyíregyházára!

Amint arról beszámoltunk, a DVSC ingyen buszjáratokat indít, és a jegyek ára sem lehet kifogás! A jegyeket elővételben érdemes megvásárolni, a B-középbe alig hatszáz forint a "beugró", de a Nyugati lelátóra is csak 1500 forint. Debrecenben a két ajándékboltban (Tesco, Plaza) kaphatók a belépők, Nyíregyházán három helyen - a Nyírplaza földszintjén, a Grande Passione olasz férfi boltban, a belvárosi La Bodega bisztróban és a Sóstói úti Stadion Étteremben - van jegyárusítás.

Közben ismét lehet bérletet venni a bajnoki idényre! Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9-17 óráig, illetve szombaton 9-15 óráig lehet megvásárolni a bérleteket az Oláh Gábor utcai VIP-helyiségben. Csütörtökön nem lesz árusítás a Strömsgodset elleni Európa-liga visszavágó miatt! A DVSC elfogadja a Sodexo és az Edenred utalványokat. A bérletesek elővásárlási jogot élveznek a következő (2014/2015) idényre szóló bérlet vásárlásakor az új stadionban.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés