Hirdetés

Hirdetés

Sztár érkezik Debrecenbe!

2014.08.25. 10:12

Sztár érkezik Debrecenbe!

A fiataloknak motivációt és erőt nyújthat a jelenléte.

Hirdetés

A debreceni vívók is készülnek már az új szezonra, hiszen ősszel már várnak rájuk az új kihívások. A hathetes felkészülés utolsó szakaszához ért a Békessy Béla Vívócentrumban, amelyen az első pár héten még csak a fizikai és a technikai tréning volt a középpontban, ám az utolsó periódusban már elkezdődtek a taktikai feladatok gyakorlása is, hogy a Debreceni Honvéd Sport Egyesület vívói minél jobb formába lendüljenek szeptemberre.

A kedd délután három órakor kezdődő edzést a világranglista első párbajtőröző, Szász Emese is meglátogatja. Serra Bendegúz, a Debreceni Honvéd Sport Egyesület szakmai igazgatója elmondta, hogy nagyon fontos számukra ez a felkészülés és beszélt arról is, hogy miért mit jelent Szász Emese jelenléte számukra.
„A felkészülés első felében még csak a technikai és a fizikai alapozással foglalkoztunk, most viszont már a taktikába kell jobban belemélyednünk, hogy versenyzőink őszre készen álljanak a nagy megmérettetésekre” – beszélt a tréningekről Serra Bendegúz. – „Szeptemberben dől majd el, hogy kik indulhatnak további nemzetközi versenyeken, viszont azt látom, hogy nagyon jól halad a felkészülés, amelyben a külföldről érkezett vívók is sokat segítettek. Szász Emese jelenléte azért is lesz fontos, mert a fiataloknak motivációt és erőt nyújthat ahhoz, hogy jól teljesítsenek a szezon során és képesek legyenek eredményesen szerepelni” – mondta a DHSE-PMD szakmai igazgatója.

Szeptemberben főleg a fiatalok lépnek majd pástra, hiszen Fedor Tamara és Fekete Laura Junior Világkupára készül Budapestre, míg utóbbi Vértesi Lilivel együtt Zrenjanin-ba utazik, egy kadet körversenyre.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés