Hirdetés

Hirdetés

Országosan ismert debreceni celeb született

civishir.hu

2017.02.10. 19:40

Országosan ismert debreceni celeb született

A magyar az elkeseredését egy ilyen piti ügybe konvertálja.

Hirdetés

Mintha eljött volna a világvége. Olyan támadást kapott egy debreceni műsorvezető lány a médiától és a közösségi média posztolóitól, ami még egy politikust is bokán vágna. Egyébiránt bármennyire is szerettek volna belerúgni a műsorvezetőbe, nem sikerült. Sőt, segítettek neki. Mert ezek után ezer százalék, hogy egy nagy fővárosi televízió szerződteti. Szeptembertől már ott láthatják, hallhatják, akik most legszívesebben lecsáklyáznák azt a bizonyos debreceni televíziót.

Ez a bizonyos rusnyázás két dologra hívja fel a figyelmet. A magyarban akkora feszültség és düh kering, ami még a Földet is képes lenne felrobbantani. Aki vagy ami ellen lehetne vagy kellene kőkeményen állást foglalni, az ellen nem meri kinyitni a száját. Az elkeseredését inkább egy ilyen piti ügybe konvertálja.

A másik. Tudomásul kell venni, hogy a magyar kereskedelmi médiában (egyelőre) ilyen megosztó személyekre (eseteként személyiségekre) van szükség. Akik megosztják a nézőket. A debreceni televíziós lány ilyen. Lehet utálni, irigyelni, ő tudja, mitől döglik a légy. Arról pedig nem tehet, hogy a média is döglődik.

Aki nem ismeri az előzményeket, kérdezze meg a szomszédját, kiről írtam. Ma már minden második ember ismeri Magyarországon. Aki még nem, szeptemberben megismeri. Sok sikert kívánok neki Budapesten!  

Szakács Béla

Hirdetés

Hirdetés