Hirdetés

Hirdetés

Megtörtént! A szexdémon az ujjai közé csavarta a rendőröket

2023.09.17. 11:42

Megtörtént! A szexdémon az ujjai közé csavarta a rendőröket
A főszerepben: Ursula Corberó (Fotó: Netflix)

Nagy port kavart ügyből csinált a Netflix sorozatot.

Hirdetés

 Valós eseményeken alapuló spanyol sorozatot mutatott be a Netflix. Ez a streamingóriás legjobb szeptemberi dobása.

Barcelonában brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak egy rendőrt 2017-ben. A két fő gyanúsított a barátnője és a szeretője. A Lángoló test cselekménye a mérgező kapcsolatok, a csalás, az erőszak és a szexuális botrányok szövevényébe nyúlik bele miközben feltárja az elhunyt zsaru, Pedro (José Manuel Poga) valamint kollégái, Rosa (Úrsula Corberó) és Albert (Quim Gutierrez) kapcsolatát.

Miután egy rendőrt meggyilkolnak és felgyújtanak, minden szem két személyre szegeződik: az áldozat barátnőjére és annak szintén rendőr szeretőjére. Rosa Peral egy klasszikus szexdémon, aki manipulatív képessége által magába bolondítja a férfiakat, aki egy szövevényes szerelmi négyszögbe keveredik. A néző azt hinné, valami harmadosztályú ponyvaíró szülte a forgatókönyvet, ha nem tudná, hogy a sztori valójában megtörtént a katalán fővárosban hat évvel ezelőtt.

A sorozat főszereplői között ismert arcok is vannak sorozatrajongók számára: egyikük a nagy pénzrablás Tokióját alakító Ursula Corberó, a másik pedig az abban Gandiát alakító José Manuel Poga.

 

gyilkosságsorozatNetflixkrimi

Hirdetés

Hirdetés