Hirdetés

Hirdetés

Az okostelefonok ideje lassan lejár, jönnek a szuperek!

mti

2017.04.13. 14:13

Az okostelefonok ideje lassan lejár, jönnek a szuperek!
(Fotó: illusztráció)

Mesterséges intelligenciával bíró szoftvereket fejlesztenek.

Hirdetés

A Huawei a mesterséges intelligencia és az ember-gép közötti interakció forradalmi fejlődésére összpontosítva a felhasználói élményt új szintre emelő "szupertelefonok" kifejlesztését tűzte ki célul. 

A társaság  a Sencsenben rendezett 14. Huawei Global Analyst Summit fórumon mutatta be a digitális okoskorszakra vonatkozó készülékstratégiáját - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Huawei Technologies Hungary. 

A Huawei prognózisa szerint 2025-re már a felhasználók kilencven százaléka élvezheti majd a szupertelefonok személyre szabott intelligens szolgáltatásait. 

A Huawei már jelentős eredményeket ért el az észlelés-intelligenciával, kognitív-intelligenciával és számítási-intelligenciával rendelkező hardver eszközök, valamint nagy teljesítményű mesterséges intelligenciával bíró szoftverek kifejlesztésében, illetve a szoftver-hardver és a készülék-felhő kapcsolatot biztosító technológiai megoldások terén. 

A felhasználói élmény fokozását és az eljövendő szupertelefonok intelligens funkcióit szem előtt tartva a Huawei a sencseni technológiai fórumon bemutatta felhő-szolgáltatási ökoszisztémáját is - olvasható a Huawei közleményében.

okostelefon

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés