Hirdetés
Hirdetés

Miért fontos a megfelelő védelem a telefonunknak?

| 2021. 07. 28. | 19:34:00
Talán erre a kérdésre mindenki sejti a választ.
Miért fontos a megfelelő védelem a telefonunknak?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mobiltelefon nélkül ma már sokan el sem tudják képzelni az életüket, és közel sem csak a fiatalok körében dívó hóbortról van szó, hanem egy teljes átalakulásról, ami gyakorlatilag minden krosztályt érint, még ha más mértékben is. Az elmúlt évtizedekben sokat változott a technológia, így ma már nem csak egy kommunikációs eszközként tekintünk ezekre az apró és törékeny számítógépeke.

Igen, számítógépekre, hiszen ezek az egyszerre fényképezőgépként, játékgépként, telefonként és nem utolsósorban internetes böngészőt rejtő kisgépként is működő kütyük nagyon finom szerkezetek, amik nem csak okosak, de nagyon védtelenek is. Valósággal tudományos fantasztikus találmányok, amiket a hétköznapokban egyszerűen csak bedobunk a táskánkba, előrántjuk őket a strandon, vagy főzés közben piszkáljuk a kijelzőjüket, mit sem törődve azzal, hogy milyen hatással van ez rájuk.

Jobb esetben az iPhone nem merül velünk együtt a Balatonba, de talán senki nem lepődik meg azon sem, ha a fürdőnadrág zsebében felejtett telefon egyszer csak csobban. Persze, nem kellenek extrém körülmények ahhoz, hogy a mobilunk különféle veszélyeknek legyen kitéve, elég egy átlagos hétköznap eseményeit végigpörgetnünk, bármikor megtörténhet a baj. Ez persze csak utólag lesz fontos, amikor a kapkodás közben véletlenül kicsúszik a kezünkből a telefon, és a konyhakövön landol: ripityára tört kijelzővel. Az iGlass munkatársai azért dolgoznak, hogy ez ne így legyen.

Termékeikkel olyan védelmet biztosítanak a telefonoknak, amit azok az áruk alapján, de funkcióik és sokoldalúságuk révén mindenképpen kiérdemelnek. Gondoljunk csak arra, hogy a bankkártya adatainkat rejti a készülék, amit a megfelelő üvegfóliával ellátva akár szándékosan is a földre dobhatunk, akkor is karcolások nélkül megússza. Megnyugtatóan hangzik, igaz?

Hirdetés
Hirdetés