Hirdetés

Hirdetés

Ipari laptop és notebook - az extrém körülmények győztese

borsodihir.hu

2022.06.14. 11:09

Ipari laptop és notebook - az extrém körülmények győztese

XXX

Hirdetés

Miben különbözik az ipari laptop és notebook a normál társaiktól? Nem is hinné, hogy mennyi mindenben. Nem, itt nem az árára kell gondolni, hanem mindazokra a funkciókra és tulajdonságokra, amelyek professzionálisabb felhasználást biztosítanak.

Extrém körülmények között is megállja a helyét az ipari laptop és notebook

Az ipari alkalmazásokhoz tervezett laptopok bár sok szempontból hasonlóak az “átlagos” notebookhoz, azonban használatuk során Ön is megtapasztalhatja a lényeges különbségeket. Ezek a DunaShop webáruházban is beszerezhető eszközök robusztusságuk eredményeképpen a legkülönlegesebb körülmények között is megállják a helyüket. 

Az ipari laptopokat azok a piaci szükségletek alkották meg, amelyeknél rendkívül fontos az adatbiztonság, a megbízhatóság, a lehető leghosszabb távú használhatóság (ez akár 5-6 éves életciklust is jelent). Lényeges az is, hogy bármilyen zord körülmények között is használhatóak legyenek.

Az ipari laptopok és notebookok főbb tulajdonságai

Ezek az ipari notebookok olyan hordozható számítógépek, amelyek:

 • Speciális ütésálló burkolattal vannak ellátva - ennek köszönhetően stabilan képesek ellenállni az ütéseknek, leejtéseknek és rezgéseknek
 • Olyan típusai is vannak, amelyek megfelelnek akár ipari/katonai standardoknak is
 • Szélsőségesen magas vagy éppen szélsőségesen alacsony hőmérsékleten is problémamentesen működnek
 • Nem befolyásolja a működésüket az időjárás
 • Magas fokú mobilitást garantálnak a felhasználók számára
 • Akár terepen történő munkavégzésre is alkalmasak
 • Gyors és hatékony munkavégzést biztosítanak
 • A legextrémebb munkakörülmények között is hatékonyak 
 • Ellenállnak a pornak, az esőnek, az ütésnek, a folyamatos rezgésnek
 • Használhatóak -29°C és +63°C hőmérsékletek közt 
 • Ellenállnak akár egy 6 méteres magasságból történő leejtésnek is 
 • Maximális védelmet garantálnak a kibertámadások ellen

Miért érdemes Önnek is beszereznie egy ipari laptopot vagy notebookot?

Ha Önnek is olyan vállalkozása van, ahol a gyors, hatékony munka mellett a megbízhatóság és adatbiztonság kardinális kérdés, akkor érdemes befektetnie ezen eszköz beszerzésébe. A könnyű kezelhetőség, a szabványosításnak köszönhető integrálhatóság, a strapabíró működés garancia a hatékonyságra. Ezeket a professzionális eszközöket akár 3-5 éves mindennapos intenzív használatra tervezték - méghozzá extrém körülmények közötti körülmények közé.

Ellenállnak környezeti ártalmaknak, a pornak, melegnek, leejtésnek, rázkódásnak - kültéri körülmények között is magabiztosan alkalmazhatóak. Fontos szempont a jó energiafelhasználás is, ami nagyon hosszú akkumulátor üzemidőben nyilvánul meg. Gazdaságosan üzemeltethető, gazdaságosan javítható egy esetleges meghibásodás esetén, a pótakkumulátor a helyszínen cserélhető.

Szintén fontos szempont az adatbiztonság is, ahogy az elérhető kiegészítők (tartalék akkumulátorok, töltők), amelyek kompatibilisek az előző vagy az újonnan vásárolt ipari laptopokkal is. 

Válasszon Ön is egyet!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés