Hirdetés

Hirdetés

Bűn fizetni, ha beszélhetünk ingyen is!

2013.05.08. 13:12

Bűn fizetni, ha beszélhetünk ingyen is!

Az összes mobilos Viber kapcsolatot azonnal és folyamatosan szinkronizálják.

Hirdetés

Megérkezett a Viber Desktop. A díjmentes üzenetküldést és VoIP platformot biztosító mobilkommunikációs cég bemutatta a videóhívásokat is támogató Windows és Mac változatot, kiadta platformjának 3.0 verzióját, s teljesen átalakította az Androidhoz használható Viber appot.

Az Androidon, iOS-en, Windows Phone-on, BlackBerry-n használható Viber felhasználóinak száma túllépte a 200 milliót. A letölthető Viber Desktop kiadásával felhasználói immár asztali gépről is használhatják az egyszerű, mindig rendelkezésre álló, ingyenes üzenetküldési és hívási szolgáltatást.

Alkalmazásainak egyik legnagyobb erőssége az egyszerű aktiválás. Mihelyt a felhasználó beírja mobiltelefon-számát, és a mobil Viber appján neki elküldött igazoló kódot, már használhatja is az új alkalmazást. Eközben összes mobilos Viber kapcsolatát azonnal és folyamatosan szinkronizálják mobil Viber appjáról Viber Desktop appjára.

A legfontosabb kombinált funkciók közül ki kell emelni, hogy egy kattintással zökkenőmentesen átküldhetők a hívások a Viber Desktop és a Viber app között; hogy a beérkező és az elküldött üzenetek mindegyik eszközön láthatók, de csak azon az eszközön jeleznek be hangjelzéssel, amelyiket éppen használja a felhasználó; valamint, hogy az egyik eszközön törölt üzenetek és beszélgetések az összes többi eszközön is törlődnek.

Ezenkívül a Viber Desktop a Viber első alkalmazása, amely videohívásokat is lehetővé tesz. Az új béta funkcióval a felhasználók asztali számítógépeikről videohívásokat bonyolíthatnak le más Viber-felhasználókkal.

Hirdetés

Hirdetés