Hirdetés

Hirdetés

Munka! Bloggerinákat keresnek

2013.09.23. 08:03

Munka! Bloggerinákat keresnek

Egyszerű pénzkereseti lehetőséget kínálnak hölgyeknek.

Hirdetés

A Cafeblog 2013 októberétől kezdve minden hónapban 1 millió forintot oszt szét a 20 leglátogatottabb blog között a Google Analytics számai alapján, PI (page impression) alapon. Továbbá a egy blogot minden hónapban díjaznak 30 ezer forinttal: a hónap feltörekvő blogját.

Jelentkezés

A CafeblogVIP programba minden érdeklődő blognak be kell jelentkezni egy rövid jelentkezési lap kitöltésével. A jelenleg is a Cafeblogon működő blogoknak is jelentkezniük kell, egy egyszerűsített lap kitöltésével. 12 kategóriában várják a jelentkezéseket: Gasztro, DIY, Lakberendezés, Életmód, Gyerek/család, Utazás, Divat, Beauty, Állati, Én, Ezo, Egyéb.

A kiválasztásnál előnyt élveznek a már régóta működő blogok, de a döntésnél elsősorban a minőséget és a tematikát nézik. Csak olyan blogok jelentkezését várjuk, amelyek már legalább 3 hónapja működnek (azaz 2013. július 20. előtti az első poszt) és/vagy legalább 25 blogposztot publikáltak. A kiválasztott blogoknak informatikai segítséget nyújtanak a költözéshez. A CafeblogVIP programban csak a Cafeblog szolgáltatón működő blogok vehetnek részt.
A jelentkezés határideje október 15. A CafeblogVIP programba felvett blogok gazdáival fél évre szóló szerződést írnak alá.

Bővebb információ: vip@cafeblog.hu

Hirdetés

Hirdetés