Hirdetés

Hirdetés

Félholtra vertek egy debreceni férfit, majd kirabolták

2013.07.29. 17:04

Félholtra vertek egy debreceni férfit, majd kirabolták

A rendőrök mentették meg az életét.

Hirdetés

Néhány órán belül elfogta a rendőrség azt a két rablót, akik Debrecenben a lakásán életveszélyesen bántalmaztak és kiraboltak egy férfit - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn.

Kovács Károly a szombat este történt esetről elmondta, hogy a 37 éves férfira vérző sérülésekkel találtak rá ismerősei az otthonában. Dulakodás nyomait fedezték fel, ezért értesítették a mentőket és a rendőrséget. A rendőrök a sértettet elsősegélyben részesítették, ezzel megmentették az életét. A mentők a férfit kórházba szállították. Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a sérülései életveszélyesek.

A szóvivő elmondása szerint a rablás előtt a sértett egy kocsmában italozott alkalmi ismerőseivel, és később a lakására mentek. A rablók, miután bántalmazták a férfit, a megszerzett értéktárgyakkal elmenekültek.

A rendőrség néhány órával később a lakásán fogta el a két gyanúsítottat, egy 36 éves férfit és egy 34 éves nőt. Megtalálták náluk az elrabolt értékeket is. A két gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - tette hozzá Kovács Károly.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés