Hirdetés

Hazai pályán, magabiztosan nyert az MVLC

dvse.hu

2021.04.01. 08:12

Hazai pályán, magabiztosan nyert az MVLC
(Fotó: dvse.hu)

A miskolciak a debreceniekkel csaptak össze.

Hirdetés

Hirdetés

Kósikék három negyeden át méltó ellenfelei volt a hazaiaknak, a végét azonban jobban bírta az MVLC. Macsi Martin szerezte meg a vezetést a debrecenieknek, majd Smitula Gergő megduplázta a vendégek előnyét. A biztató rajt után alább hagyott a DVSE lendülete, a vendéglátó ellenben megérkezett a mérkőzésbe, és ezt rögtön három góllal igazolták. Nyolc perc után minimális előnnyel mehetett rövid szünetre a Miskolc. (3-2) A második negyedben a házigazda szerezte az első két találatot, sokáig azonban nem tartott a háromgólos előny, miután Macsi Patrik szépített fórból. A sorminta folytatódott a miskolciak részéről, melyre ezúttal a DVSE is két góllal válaszolt.

Nagy Norbert 43 másodperc alatt kétszer volt eredményes – utóbbi ráadásul két másodperccel a félidőt jelző dudaszó előtt született. (7-5)

Fordulás után Miroslav Bajin együttese tovább zárkózott és Takács Kristóf emberelőnyös góljával már csak egy volt a Miskolc előnye. Egyenlíteni azonban nem sikerült, mivel a hazaiak fél perc alatt kétszer vették be a debreceni kaput. Ezt követően indult be igazán az adok-kapok: kevesebb, mint négy perc alatt öt gólt lőttek a felek, a Miskolc eggyel többet vállalt, mint a debreceniek, akik közül Krasznai Bendegúz büntetőből, Oltean Sebastian pedig fórból talált be. (12-8)

A záró felvonásban Kis István csapata taktikusan őrizte a négygólos vezetést, az utolsó percekben pedig végképp ellépett a derekasan küzdő debreceniektől. A házigazda négyet lőtt és mindössze kettőt kapott, így a végére kissé kinyílt az a bizonyos olló. A találkozó vége 16-10 lett a Miskolc javára.

E.ON Férfi OB1, 24. forduló
PannErgy-Miskolc – DVSE 16-10 (3-2, 4-3, 5-3, 4-2)
MiskolcDebrecendvseMVLC

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés