Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tiszteletbeli elnök lett Kazincbarcikán Curtis

| 2020. 01. 22. | 09:35:00
Ördögi választás.
Tiszteletbeli elnök lett Kazincbarcikán Curtis
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Január 21-én örömmel számolt be hivatalos Facebook-oldalán Curtis, azaz Széki Attila arról, hogy a Kazincbarcikai Ördögök tiszteletbeli elnöke lett. Az 27 éve működő egyesület négy aktív szakosztályt működtet, ezek: jégkorong, floorball, futsal és strandlabdarúgás.

Aki ismer, tudja, milyen fontos számomra a sport. Hogy gyerekkorom óta ez nagy szerelem nàlam, hogy akàr èn űzöm, akàr csak nézem, képes vagyok belebolondulni. Ennèl màr csak a baràtok jelentenek nekem többet. És mi van, ha a kettő kèz a kèzben jár? Hàt csak annyi, Testvéreim, hogy tiszteletbeli elnök leszel a Barid egyesületében. (...) Szívügyem most màr, hogy képviselhetem a Kazincbarcikai Ördögöket! Hiszem, hogy a sport iránti szenvedèlyem, a maximalista hozzáállásom segíteni fog az egyesületünk imidzsében, mindent megteszek majd, hogy ez a Barátaim által üzemeltetett egylet a megérdemelt figyelmet kapja. 

– kommentálta kinevezését Curtis. A rapper barátait is megnevezte: Badalik Szabolcs (a kép bal szélén) az egyesületet működtető COMMON FOUNTAIN NONPROFIT KFt. tulajdonos-ügyvezető igazgatója és Szatmári Gergő (középen), a Kazincbarcikai Ördögök Sportegyesület elnöke.

Hirdetés
Hirdetés