Hirdetés
Hirdetés

Kezdődik a röplabdaközpont építése Kazincbarcikán

| 2020. 02. 24. | 10:20:00
Nemzeti akadémiává fejlesztenék.
Kezdődik a röplabdaközpont építése Kazincbarcikán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Átadták a munakterület, így február utolsó hetében elkezdődhet a Pollack úti iskola udvarán a röplabdaközpont építése. 

Az 1600 négyzetméter alapterületű és háromszintes részekből álló, lelátóval kiegészített épületegyüttes jellemzően utánpótlás- és edzőképző központ, de iskolai rendezvények és egyéb sportesemények megtartását is lehetővé teszi. Oktatási időszakban az iskola mindennapos testnevelési óráinak helyszínéül fog szolgálni – számolt be a vrck.hu

A csarnok 32 x 29 méteres területe kettéosztható, egyszerre két testnevelés óra vagy edzés, mérkőzés tartható benne. A csarnokrészhez négy öltöző tartozik, melyből kettő akadálymentesített. A 200 néző befogadására alkalmas lelátóval, konditeremmel, regenerációs szobával, még egy extra öltözővel, edzői és bírói szobákkal, irodákkal, 40 férőhelyes konferenciateremmel, orvosi szobával, szertárakkal is ellátott létesítmény korszerű központja lesz a barcikai röplabdázásnak, igazi éke a központi Pollack Mihály Általános Iskolának.

A röplabdaközpont akadémiává történő továbbfejlesztése is cél, együttműködve a férfi felnőtt csapat mérkőzéseinek továbbra is otthont adó Don Bosco Sportközponttal.

Hirdetés
Hirdetés