Hirdetés

Kezdődik a röplabdaközpont építése Kazincbarcikán

borsodihir.hu, vrck.hu

2020.02.24. 09:20

Kezdődik a röplabdaközpont építése Kazincbarcikán

Nemzeti akadémiává fejlesztenék.

Hirdetés

Hirdetés

Átadták a munakterület, így február utolsó hetében elkezdődhet a Pollack úti iskola udvarán a röplabdaközpont építése. 

Az 1600 négyzetméter alapterületű és háromszintes részekből álló, lelátóval kiegészített épületegyüttes jellemzően utánpótlás- és edzőképző központ, de iskolai rendezvények és egyéb sportesemények megtartását is lehetővé teszi. Oktatási időszakban az iskola mindennapos testnevelési óráinak helyszínéül fog szolgálni – számolt be a vrck.hu

A csarnok 32 x 29 méteres területe kettéosztható, egyszerre két testnevelés óra vagy edzés, mérkőzés tartható benne. A csarnokrészhez négy öltöző tartozik, melyből kettő akadálymentesített. A 200 néző befogadására alkalmas lelátóval, konditeremmel, regenerációs szobával, még egy extra öltözővel, edzői és bírói szobákkal, irodákkal, 40 férőhelyes konferenciateremmel, orvosi szobával, szertárakkal is ellátott létesítmény korszerű központja lesz a barcikai röplabdázásnak, igazi éke a központi Pollack Mihály Általános Iskolának.

A röplabdaközpont akadémiává történő továbbfejlesztése is cél, együttműködve a férfi felnőtt csapat mérkőzéseinek továbbra is otthont adó Don Bosco Sportközponttal.

A létesítmény elsősorban a BorsodChem Zrt. által biztosított TAO támogatásból, a Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika sikeres sportfejlesztési pályázata révén valósul meg.
Kazincbarcikaröplabdaközpont

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés