Koronavírus miatt mondtak le egy üzemavatót Kazincbarcikán

borsodihir.hu

2020.02.26. 15:11

Koronavírus miatt mondtak le egy üzemavatót Kazincbarcikán
(Fotó: MTI)

A BorsodChemnél elővigyázatosságból kerülik a nagy létszámú rendezvényeket.

Hirdetés

Lemondta a BorsodChem a február 24-én kiküldött meghívóját egy projekt zárórendezvényére a koronavírus fertőzés észak-olaszországi agresszív terjedésének következtében – írja a portfolio.hu.

A BorsodChem már néhány hete, az új koronavírus kínai megjelenésével egyidőben a legszigorúbb óvintézkedéseket vezette be saját cégcsoportjának munkavállalóira.

Az olaszországi járványt, annak közelsége és terjedési sebessége miatt a körülményekben bekövetkezett olyan előre nem látott, jelentős kockázatnak értékeli a BorsodChem, amely arra készteti a vezetést, hogy elővigyázatosságból kerüljék a nagy létszámú rendezvényeket. Ezért a vállalat legnagyobb sajnálatára kénytelenek a február 28-ra meghirdetett projekt zárórendezvényét is törölni. 

Mint írják, őszintén sajnálja a vezetés, hogy a kölcsönös szándékuk ellenére nem üdvözölhette személyesen meghívottjait e számukra jelentős mérföldkő megünneplésén. Ugyanakkor bíznak a meghívottak megértésében, hiszen ezen intézkedés megtételekor mindenekelőtt a vendégek biztonságát tartották szem előtt.
KazincbarcikaBorsodchemkoronavírus

Szóljon hozzá!

Hirdetés