Hirdetés
Hirdetés

Családi élménymedence is lesz a mezőcsáti fürdőben

| 2020. 04. 03. | 17:40:00
Hamarosan kezdődik a 480 milliós beruházás.
Családi élménymedence is lesz a mezőcsáti fürdőben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mezőkövesdi Szilvási Kft. végzi a termálfürdő fejlesztését nettó 480,1 millió forintból. Az április 3-i Közbeszerzési Értesítő szerint

új, 226 négyzetméteres, vízforgatós családi élménymedencét csinálnak sodrófolyosóval, 16 láb- és hátmasszázs kialakítással, 4 nyakzuhany és 4 gejzír élményelemmel, valamint készül egy 35 négyzetméteres vízforgatós gyermekmedence is minicsúszdával. 

A meglévő, 300 négyzetméteres töltő-ürítős termálmedencét felújítják, burkolják, cserélik a vízbevezető és -elvezető rendszert. Megtörténik a bejárati és öltözőépület külső és belső rendbe tétele: közfalakat helyeznek át, szigetelnek, cserélik a nyílászárókat és a héjazatot, burkolnak és padlófűtést alakítanak ki. A belső medence épületét is szigetelik, cserélik a nyílászárókat és a tetőt, valamint a medence körül padlófűtést alakítanak ki. A szakemberek burkolnak és a légtechnikai rendszert is kiépítik.

Felújítják az 1600 négyzetméteres parkolót, térköveznek és térvilágítási rendszert hoznak létre. A fürdő belső villamoshálózatát modernizálják, 18 LED lámpatestet helyeznek el, és kiépítik a szennyvízcsatorna, a csapadék - és használt medencevíz-elvezető rendszert, az ivóvíz- és a termálvízvezetéket. A kivitelező egy új, 60 méteres kutat is fúr, majd kialakítja annak gépészetét.

Hirdetés
Hirdetés