Hirdetés

Hirdetés

Meghalt a borsodnádasdi idősotthon egyik lakója

borsodihir.hu

2020.04.25. 11:40

Meghalt a borsodnádasdi idősotthon egyik lakója

Folytatódik a település teljes fertőtlenítése.

Hirdetés

Április 24-én elhunyt a borsodnádasdi idősotthonból kórházba szállított, ott kezelt, idős beteg – erről Kormos Krisztán polgármester számolt be. A helyi háziorvostól úgy értesült, a településen újabb gyanús eset ütötte fel fejét – a mintavétel megtörtént, annak eredménye azonban még nem ismert.

Tájékoztatott arról is, hogy a napokban a helyi közterületeken a fertőtlenítést az Önkéntes Tűzoltó Egyesület végezte, ezen munkálatok hétfőn folytatódnak. A helyi idősotthont honvédek fertőtlenítették, ami annak az országos akciónak a része, amit a Honvédelmi Minisztérium indított a koronavírus-járvány lassítása érdekében, több száz intézményben.

Mivel a koronavírus városunkban történő jelenléte egyértelmű, lappangása bárhol előfordulhat, ezen hétvégére ismételten kénytelen voltam az országos kijárási tilalmat tovább szigorítani. Kérem, hogy csak akkor tartózkodjanak közterületen, közintézményekben, boltban, ha arra feltétlenül szükség van! Kerüljük a csoportosulást, szomszédolást, vendégek fogadását. Nagyon fegyelmezetten viselkedtünk ez ideáig majdnem mindannyian - azzal is tisztában vagyok, hogy egyre jobban fogy a türelem -, de legtöbbet mindenki ezzel tehet a saját és mindannyiunk testi épségének megőrzése érdekében. Tartsuk be a már jól ismert óvintézkedéseket

– fogalmazott a polgármester.

Borsodnádasd

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés