Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felújítanának négy rendőrségi épületet Borsodban

| 2020. 06. 29. | 14:26:00
Miskolcon, Bogácson, Edelényben és Sátoraljaújhelyen is korszerűsítenének.
Felújítanának négy rendőrségi épületet Borsodban
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kivitelezőt keres a miskolci, a bogácsi, az edelényi és a sátoraljaújhelyi rendőrség épületeinek fejlesztésére. A június 29-i Közbeszerzési Értesítő szerint Miskolcon, a Fábián kapu 4. szám alatti ingatlan az építési kornak megfelelő technológiai színvonalon épültek, de a határoló szerkezetek és az elavult, helyenként rosszul záródó nyílászárók nem felelnek meg a kor hőtechnikai és épületszerkezettani követelményeinek, így az épületek jelentős hőveszteséggel működnek, így utólagosan hőszigetelnék azt, valamint kicserélnék a nyílászárókat.

A bogácsi rendőrség Alkotmány utcai 1/A épületét is szigetelnék, cserélnék a nyílászárókat, valamint a szakemberek feladata lesz az ingatlan fűtési hálózatának és a HMW rendszerének a korszerűsítése, szabályozása. A felújítás során napelemes rendszert alakítanának ki.

A fenti két projektre június 13-áig lehet pályázni.

Edelényben, a Miklós Gyula út 6. szám alatti rendőrségi épületet hőszigetelnék, új nyílászárókat építenének be, cserélnék a gázkazánt, a radiátorokat és a termoszelepeket, valamint napelemes rendszert szerelnének fel.

Sátoraljaújhelyen, a Kazinczy Ferenc utca 37-39. szám alatti épületet is hőszigetelnék, korszerűsítenék a fűtésrendszert, cserélnék a gázkazánt és a radiátorokat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés