Hirdetés
Hirdetés

Ötször tiltották el a vezetéstől az ittas rakacaszendi sofőrt

| 2020. 06. 11. | 18:44:00
Őrizetbe vették.
Ötször tiltották el a vezetéstől az ittas rakacaszendi sofőrt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Edelényi Rendőrkapitányság szabálysértési előkészítő eljárást indított egy rakacaszendi férfival szemben, aki június 10-én, az esti órákban egy rendszám nélküli autóval közlekedett. A sofőrt a járőrök Rakacaszenden, a Fazekas úton szűrték ki a forgalomból, aki a gyanú szerint a vezetés megkezdése előtt szeszes italt is fogyasztott, amelyet az alkoholteszter igazolt is. A járőrök azt is megállapították, hogy a sofőrt öt egymást követő esetben eltiltották a járművezetéstől, mely intézkedések jelenleg is érvényben vannak vele szemben.

A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol – a megindított szabálysértési eljárás keretében – őrizetbe vették.

Az Edelényi Rendőrkapitányság illetékességi területén a tehergépjárművel elkövetett közlekedési szabálysértések visszaszorítása miatt június 11-én, a délelőtti órákban a rendőrök ellenőrzést végeztek, amiben a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársai is részt vettek. Az akció során nyolc esetben tártak fel szabályszegést sebességtúllépés, a rakomány nem megfelelő elhelyezése, a jármű nem megfelelő műszaki állapota, illetve a tachográf technikai hiányossága miatt.

Hirdetés
Hirdetés