Hirdetés
Hirdetés

Csőtörés után helyreállítás Kazincbarcikán

| 2020. 08. 26. | 11:39:00
A lakosság megértését kérik a munkálatok ideje alatt.
Csőtörés után helyreállítás Kazincbarcikán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megkezdik Kazincbarcikán az Attila utca helyreállítását, amelyet azért kellett felbontani, mert eltörött egy 125 mm-es azbesztcement nyomócső augusztus 16-án az Attila és az Alsóvárosi út kereszteződésénél.

A baleset miatt ideiglenesen szünetelt a vezetékes ivóvízellátás. Az ÉRV Zrt. munkatársai a hibát még aznap elhárították, de a feltárt vezeték állapota miatt, a biztonságos ivóvízszolgáltatás érdekében szükségessé vált az érintett útszakasz alatti teljes vezetékcsere - írja a cég tájékoztatója alapján a Kolorline.
A további munkálatokat nehezítette, hogy a nyomóvezetéknek védőcső nélküli volt, illetve egyéb közművek – többek között szennyvíz, térvilágítás, telefon – is azon a területen futnak. Az elágazás ideiglenes helyreállítása augusztus 19-éig megtörtént, az érintett útszakasz ezt követően sebességkorlátozás mellett átmenetileg járhatóvá vált.

A végleges helyreállítást megkezdték a szakemberek, a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatallal történő egyeztetés mellett félpályás útlezárással vézik a munkát. A lakosság megértését kérik.

Hirdetés
Hirdetés