Filmesek jelentek meg több borsodi településen

borsodihir.hu

2020.09.16. 14:38

Filmesek jelentek meg több borsodi településen

Kazincbarcikán, Ózdon, Putnokon és Sajószentpéteren is forgattak.

Hirdetés

Augusztusban és szeptemberben több borsodi településen – többek között Kazincbarcikán – forgatják a Larry című nagyjátékfilmet.

A Bernáth Szilárd rendezésében készülő zenés filmdráma, felnövéstörténet egy fiatal srácról, Ádámról szól, aki súlyos beszédhibával küzd. A történet során Ádám rájön, hogy ha rappel, elmúlik erős dadogása, így végre képes megfogalmazni egész életében felgyülemlett feszültségét. A főhős felvesz egy dalt barátjával, mellyel neveznek egy online tehetségkutatóba; a srácok váratlanul elképesztő népszerűséghez jutnak a zene miatt. A hirtelen jött rap-karrier során Ádámnak le kell győznie gátlásait, s végre szembe kell néznie apjával, hogy tisztázzák évek óta tartó konfliktusukat – írja a kolorline.hu.

Kazincbarcika mellett Ózd, Putnok, Edelény, Abod, Miskolc, Királd, Szakácsi, Szendrőlád, Sajószentpéter, Kánó és Sajókeresztúr is szerepel a forgatási listában. Násztor Bence, a stáb egyik tagja elárulta, különösen élvezték a barcikai forgatási helyszínt, nagyon kedvesek voltak velük az itt élő emberek, sok segítséget kaptak. 

A film a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készül.
ÓzdSajószentpéterKazincbarcikaPutnokEdelényfilmforgatás

Szóljon hozzá!

Hirdetés