Jövőre McDonald's nyílhat Ózdon

borsodihir.hu

2020.09.04. 08:47

Jövőre McDonald's nyílhat Ózdon

70 új munkahelyet teremtene a gyorsétterem.

Hirdetés

Legközelebb csak Miskolcon és Egerben van McDonald's, ezért nemcsak az ózdiak, de a környéken élők is örülhetnek majd a népszerű gyorsétterem ózdi nyitásának, ami elől úgy tűnik, minden akadály elhárult. A jó hírről Janiczak Dávid polgármester számolt be közösségi oldalán szeptember 4-én:

– ...örömmel jelenthetem, hogy a munka gyümölcse beérett, célegyenesben vagyunk! A McDonald’s céges protokollja szerint, egy saját maga által kiválasztott és bevizsgált területet szeretne megvásárolni az önkormányzattól, hogy itt építhesse fel az éttermét. Bízom benne, hogy a képviselő-testület megszavazza az értékesítést

– írja a városvezető.

Kitért rá, a tervek szerint 2021-ben nyithat meg Ózd és környéke első McDonald’s étterme, a gyors és kényelmes kiszolgálás érdekében McDrive szolgáltatással. A komplexumhoz parkolót és játszóteret is terveznek és ami talán ugyanilyen fontos; 70 fő foglalkoztatását ígérik.

A helyszín Janiczak Dávid szerint a városközponti kutyafuttató lenne, amit a közelbe telepítenénk át a kutyások érdekeit és kényelmét szem előtt tartva. 
ÓzdJaniczak Dávidmcdonalds

Szóljon hozzá!

Hirdetés