Kutyás mentőcsoportok keresik a Görömbölyről eltűnt nőt

borsodihir.hu

2020.09.07. 12:20

Kutyás mentőcsoportok keresik a Görömbölyről eltűnt nőt
(Fotó: Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület)

A 60 éves asszony Alzheimer-kórban szenved.

Hirdetés

Hirdetés

Mint arról korábban hírt adtunk, augusztus 30-án eltűnt egy százhalombattai, Alzheimer-kórban szenvedő nő Görömbölyről. A korábban tanárként dolgozó asszonynál három éve diagnosztizálták a kórt, azóta romlik az állapota. Az RTL Klub arról számolt be, hogy a rendőrök mellett a miskolci, a debreceni és nyíregyházi kutyás mentőcsoportok is segítik a kutatást, de egyelőre nem jártak eredménnyel.

Csaknem húsz önkéntes és tíz területkereső kutya fésülte át a környéket a napokban, mivel a nyomkövető kutyák egy idő után már nem fogtak szagot.

Kovács Marietta

Kovács Marietta élettársa görömbölyi házából ment el egy családi összejövetelről. A nő kiment a szobából és azután nem tért haza. A 220 kilométerre lévő Százhalombattáról húsz ismerős utazott a borsodi településre, hogy segítsenek a kutatásban: plakátokat ragasztottak ki a környékbeli városokban, és segítenek a felderítésben is.

A nő fia Olaszországban él. Amikor megtudta, hogy eltűnt az anyja, Magyarországra jött, hogy ő is keresse az eltűnt nőt, de karanténban van a szabályok miatt. Az első tesztje negatív volt, most a második teszt eredményére vár.
eltűntGörömböly

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés