Hirdetés
Hirdetés

Nem engedik ki a tavasszal Rudabányán késelő nőt

| 2020. 10. 21. | 13:27:00
Emberölés kísérlete miatt folyik ellene eljárás.
Nem engedik ki a tavasszal Rudabányán késelő nőt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája további három hónapra meghosszabbította a letartóztatását annak a nőnek, aki április 22-én többször megszúrta ismerősét Rudabányán.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított és a sértett ismerték egymást, a sértett férfi már korábban is többször kereste a nő társaságát. Egy napon a sértett ismét megjelent a gyanúsított utcájában, ami miatt a gyanúsított zaklatott lett. Magához vett egy 16 centiméter pengehosszúságú kést, kiment az utcára, miközben azt kiabálta, hogy megöli a sértettet. 

Vitatkoztak, dulakodtak, majd a nő öt alkalommal megszúrta a férfit. 

Két szúrás a sértett hasát, három a vállát érte, melyek következtében a sértett súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A gyanúsított a kést az udvari wc-be rejtette, majd bejelentést tett a rendőrségen, miszerint a sértett megtámadta őt, majd saját maga ellen fordult.

A gyanúsítottal szemben emberölés kísérlete miatt indult eljárás. A járásbíróság a nő letartóztatását meghosszabbította, mert a kiszabható 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztés büntetés miatt tartani lehet a gyanúsított szökésétől. Ezen kívül feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a gyanúsított a tanúkat befolyásolná, veszélyeztetve ezzel a bizonyítást.

Hirdetés
Hirdetés