Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rémisztő este volt Mályiban

| 2020. 10. 25. | 18:44:00
Mégis élvezte mindenki.
Rémisztő este volt Mályiban
Hirdetés
Hirdetés

Pókok, kések, sikolyok, vérző ajkak és fejek - rémisztő jelmezekben vonultak végig Mályin azok, akik semmiképp nem akartak kimaradni a halloweeni programból.

Az érzés leírhatatlan! - így kezdte élménybeszámolóját Királyháziné Marsovszki Erika, a második halloweeni séta főszervezője, aki büszkén árulta el, hogy közel 250-en vettek részt a Mályiban október 24-én rendezett, jelmezes felvonuláson.

Érkeztek vendégek Miskolcról, Emődről, Putnokról, Nyékládházáról, Debrecenből, Kistokajból és persze Mályiból.

A készülődés minden percét élveztük! - folytatta Erika, aki megjegyezte: felhívására nagyon sokan jelezték, hogy támogatják a rendezvényt sütikkel, üditőkkel, kiegészítőkkel. Hatalmas összefogást volt ez! - mondta.

A gyerekek különböző, rémes jelmezeket öltöttek, de a felnőttek sem maradtak el mögöttük. A füstgép volt a legnagyobb kedvenc.

Most is tanultunk, voltak hibák, de ekkora összefogás mellett ezek a dolgok eltörpülnek - jegyezte meg az ötletgazda, főszervező.

Nagy Attila és családja Miskolcról érkezett a partira. Ők így értékelték az eseményt: "örültünk a megmozdulásnak, amely nem az anyagiakròl szólt, hanem a gyerekekről! Nagyon élveztük, szuper, amit kihoztak ebből!"

Nagy Attila és családja

Gratulálok a szervezőknek, jövőre mi is csatlakozunk. Ugye tudjátok hogy a kocsonya fesztivál is kicsiben kezdte? - emlékezett az esemény kapcsán Demeter Mariann.

Nagyon szépen köszönjük a szervezőknek. Büszke vagyok arra hogy ilyen emberek élnek a falunkban - ez pedig már Burkus Gabriella véleménye a rendezvényről.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés