Hirdetés
Hirdetés

Két rablás elkövetőit is pillanatokon belül elfogták az ózdi rendőrök

| 2020. 11. 09. | 08:50:00
Egy anyát és egy idős asszonyt fosztottak ki.
Két rablás elkövetőit is pillanatokon belül elfogták az ózdi rendőrök
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az első esetben november 7-én a délutáni órákban tett bejelentést egy ózdi asszony a rendőrségre. A bejelentés szerint egy férfiismerőse és annak élettársa (akikről nem tudja, hogy hol laknak) megjelentek a lakásában, ahol a férfi egy karóval megfenyegette, és 30 ezer forint átadására kényszerítette.

A rémült asszony – féltve a vele lévő három, szintén ijedt, öt éven aluli gyermekét – a pénz átadását, és az elkövetők távozását követően tette meg feljelentését.

A rendőrök azonnal megkezdték a 43 éves férfi és 36 éves élettársa felkutatását, amely egy órán belül eredménnyel is járt, továbbá az elrabolt pénzből megmaradt 26 ezer forintot is lefoglalták tőlük.

A második esetben, szintén november 7-én délután értesítették a rendőrséget Sáta településről, hogy egy 79 éves asszonyt a lakásában bántalmazott egy helyi férfi, majd a sértett 4 000 forintját elvéve ismeretlen helyre távozott. A rendőrök fél órán belül kézre kerítették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akitől még 3 000 forintot le tudtak foglalni.

Hirdetés
Hirdetés