Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csalók! Zsombi rokonai nevében gyűjtenek szélhámosok

| 2020. 12. 14. | 18:37:00
Ennél nincs lejjebb.
Csalók! Zsombi rokonai nevében gyűjtenek szélhámosok
Hirdetés
Hirdetés

Szélhámosok házalnak és gyűjtenek a kazincbarcikai Burinda Zsombornak az SMA 1-es típusú betegségben szenvedő gyermek családja nevében. Zsombin a világ legdrágább gyógykezelése segíthet, ami 730 millió forintba kerül, jelenleg is erre gyűjt a család.

Az elmúlt időszakban a nevükkel visszaélve jelentek meg házalók, amire a család közleménnyel reagált - írja a Kolorline.hu. Ebben az áll: több helyről is visszajelzéseket kaptak arról, hogy visszaéltek Zsombi nevével. A magukat Zsombi rokonának kiadó személyek házról házra járva gyűjtenek.

Egyetlen egy rokonunk, barátunk vagy önkéntesünk sem „házal”

- közölték Zsombi szülei, akik kérnek minden támogatót, hogy legyen óvatos és elővigyázatos azokkal, akik otthonukban, esetleg munkahelyükön megjelenve magukat Zsombi nagymamájának, nagybátyjának, vagy testvérének kiadva készpénzt kérnek el.

A rendelkezésre álló adatok alapján feljelentést tesznek az ügyben - tették hozzá.

A gyűjtésben résztvevő önkéntesek, akik perselyt helyeztek ki eseményen vagy egyéb nyilvános helyszínen, minden esetben rendelkeznek névre szóló, lepecsételt megállapodással a Szép jövőért Zsombornak Alapítvánnyal - hívták fel a figyelmet, hangsúlyozva: ezt minden esetben be is tudják mutatni.
Kérik, akinek kétségei merülnének fel adománygyűjtéssel kapcsolatban. az @smababyzsombor oldalnak küldött üzenetben jelezzék.
Aki támoatni szeretné Zsombi gyógykezelését, az alábbi módon teheti meg:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés