Hirdetés
Hirdetés

Újabb szájmaszkokat kapnak a kazincbarcikaiak

| 2020. 12. 12. | 12:52:00
Ingyen.
Újabb szájmaszkokat kapnak a kazincbarcikaiak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az önkormányzat december végéig újabb két darab, különböző méretű (S/M, L/XL) mosható, fertőtleníthető, minősítő tanúsítvánnyal rendelkező, unikornis városlogóval ellátott szájmaszkot juttat el minden kazincbarcikai háztartásba, hogy ezzel támogassa az egyéni, otthoni koronavírus-fertőzés elleni védekezést. Az önkormányzat tavasszal, a járvány első hullámában két minőségi szájmaszkot juttatott el a barcikai háztartásokba, melyeket a városlakók többségében még ma is aktívan hordanak, hiszen sokszor moshatóak, fertőtleníthetőek, mára azonban a használat intenzitásától függően elhasználódhattak. A városvezetés ezért döntött amellett, hogy újabb két darab maszkkal segíti a lakossági védekezést – adta hírül a kolorline.hu.

A korábbi postaládás terjesztésről kapott lakossági visszajelzések alapján az önkormányzat most más partnerrel és saját munkatársaival oldja meg a maszkok eljuttatását.

A terjesztési ütem több napos lesz, a tervek szerint karácsonyig vagy legkésőbb a két ünnep között minden postaládába odaér. Kérik, folyamatosan figyeljék az önkormányzat tájékoztatását az aktuális terjesztési helyszínekről a www.kolorline.hu oldalon, a KolorAPP mobilapplikáción, illetve Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán.

Hirdetés
Hirdetés