Hirdetés
Hirdetés

Válaszolt a McDonald's, lesz-e Kazincbarcikán éttermük

| 2021. 03. 09. | 12:00:00
Folyamatosan keresik az új helyszíneket.
Válaszolt a McDonald's, lesz-e Kazincbarcikán éttermük
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Március elsején érdeklődött a Borsodihír szerkesztősége a McDonald's kommunikációját ellátó ügynökségnél, meg tudják-e erősíteni, hogy Kazincbarcikán – az ózdi után – újabb éttermet nyitnak. A kérdés azért várt aktuálissá, mert a korábbi helyszínként kiszemelt Móricz Zsigmond tér lakóközössége szinte egyöntetűen ellenezte az építkezést – erről és a további fejleményekről korábbi cikkünkben beszámoltunk.

Ugyan azóta kiderült, hogy a városvezetés áttelepíti a terveit egy közeli, a Május 1. út másik oldalán fekvő telekre, egyetlen fél sem mondta ki eddig konkrétan: McDonald's érkezik a városba. Sőt, Klimon István alpolgármester jelezte, több franchise rendszerben működő étterem is bejelentkezett Kazincbarcikára.

Március 9-én aztán választ kaptunk a McDondald'stól:

Hálózatfejlesztésünk célja, hogy a vendégeink számára legkényelmesebben elérhető helyeken, hosszú távon, magas színvonalú szolgáltatásokkal és kiemelkedő vendégélményt nyújtó kiszolgálással üzemeltessünk éttermeket. Ennek érdekében folyamatosan keressük új éttermek nyitásának a lehetőségét.
Konkrét tervekről jelenleg nincs megosztható információnk. Amint erre lehetőség nyílik, híreinkről a szokásos fórumokon, a weboldalunkon és a közösségi oldalunkon tájékoztatni fogjuk kedves vendégeinket és a sajtó tisztelt képviselőit.

Ez alapján nyilván okafogyottá is vált a további kérdés, hogy mikor várható Kazincbarcikán a nyitás.

Hirdetés
Hirdetés