Hirdetés
Hirdetés

Nem bírt beletörődni a szakításba a borsodi férfi

| 2021. 04. 15. | 12:19:00
A múcsonyi nőt többször megütötte.
Nem bírt beletörődni a szakításba a borsodi férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Kazincbarcikai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki megverte a volt barátnőjét. A vádirat szerint a vádlott néhány hónapon keresztül élettársi kapcsolatban élt a sértett nővel, aki azonban február 11-én szakított vele. Aznap kora este a sértett a testvérével és egy barátnőjével gyalogosan hazafelé tartott a múcsonyi lakására, mikor összetalálkoztak a kerékpárral arra haladó vádlottal. A férfi a volt párját meglátva leszállt a bicikliről, odalépett a nőhöz, megragadta a karját és trágár módon szidalmazni kezdte, mert állítása szerint megcsalta.

A szidalmazás közben a vádlott a fején és a testén ököllel több alkalommal megütötte sértettet, majd miután a nő a földre került, többször belerúgott.

A történteket látva a sértett testvére a közelben lévő lakásukra szaladt és szólt az édesanyjuknak, míg a sértett barátnője megpróbálta elhúzni a vádlottat a sértett közeléből. Miután a barátnő közölte a vádlottal, hogy kihívta a rendőröket, a férfi még kétszer megütötte a földön fekvő sértett fejét, majd kerékpárjára ült és távozott a helyszínről. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és a vádlottal szemben könnyű testi sértés vétsége miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő. A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen.

Hirdetés
Hirdetés