Hirdetés

Hirdetés

Már épül Ózd első McDonald's étterme

borsodihir.hu

2021.06.28. 15:24

Már épül Ózd első McDonald's étterme
(Fotók: McDonald's)

Várhatóan hetven új munkahelyet teremtenek.

Hirdetés

A korábbi terveknek megfelelően a Kohász utcánál június közepén megkezdődtek Ózd első McDonald's éttermének építési munkálatai. Amennyiben a kivitelezés terv szerint halad, még az év vége előtt megnyílhat az autós kiszolgálással érkező egység. Az étterem a vállalat növekedési stratégiájának részeként 2021-ben már a harmadik új építésű egység lesz, amely várhatóan 70 új munkahelyet teremt a környéken élőknek – közölte a társaság.

– Növekedési stratégiánk egyik legfontosabb eleme, hogy új éttermeinkkel olyan városokban és településeken is megjelenünk, ahol korábban erre nem volt lehetőségünk. Bízunk benne, hogy az ózdiak is szeretettel és örömmel fogadnak majd bennünket a városukban – mondta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald's éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.

– Hosszú évek lakossági igényét elégíthetjük ki az étterem építésével és majdani megnyitásával. Külön örömünkre szolgál, hogy a városban megjelenő új szolgáltatáson kívül, új munkahelyek létrehozásával is szolgálja Ózd városát a beruházás. Határmenti városként nagy vendégforgalomra számítunk a szlovák oldalról és természetesen az egész térségből, mely tovább erősíti Ózd központi szerepét. A lakossági visszajelzések alapján örömmel mondhatom, hogy nagy várakozás előzte meg az építést, és nagyon sokan várják a nyitást. – mondta el Janiczak Dávid, Ózd Polgármestere.

Galéria

ÓzdépítkezésMcDonald's

Hirdetés

Hirdetés