Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Végzetes lépésre szánta el magát: sínekre feküdt egy ózdi férfi

| 2021. 06. 03. | 21:18:00
Rendőrök mentették meg az életét.
Végzetes lépésre szánta el magát: sínekre feküdt egy ózdi férfi
Hirdetés
Hirdetés

Kétségbeesett nő tett telefonon bejelentést június 2-án 21 óra 30 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába miszerint az egyik hozzátartozója egy kést vett magához, majd távozott otthonából, és végzetes lépésre szánta el magát - írta a police.hu június 3-án.

Az egyenruhások azonnal megkezdték a 28 éves helyi lakos felkutatását a tragédia elkerülése érdekében. A férfi telefonon tartotta a kapcsolatot rokonaival, melyek során egy videófelvételt küldött nekik.

A filmet a hozzátartozók továbbküldték a rendőrkapitányság e-mail címére. Az egyenruhások a helyismeretüknek köszönhetően rögtön felismerték a felvétel készítésének a helyét, ezért megkezdték a Miskolc felé vezető vasúti pályaszakasz átvizsgálását, és a MÁV-ot is értesítették.

A kitartó kutatás eredményre vezetett, a járőrök lakott területen kívül megtalálták a síneken fekvő, ózdi férfit, akit biztonságba helyeztek mielőtt még a vonat odaért volna. A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik a fiatalembert kórházba vitték.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés