Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vontatókötéllel tett pontot a családi vita végére Sajószentpéteren

| 2021. 07. 29. | 11:49:00
Egy férfi orrcsonttörést szenvedett.
Vontatókötéllel tett pontot a családi vita végére Sajószentpéteren
Hirdetés
Hirdetés

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Kazincbarcikai Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki egy családi konfliktus során eltörte egy másik férfi orrát. A vádirat szerint a sértett férfi és a testvére február 12-én délután, a sértett sajószentpéteri lakásában a sértett unokájának születését ünnepelték. Később csatlakozott hozzájuk a sértett veje is, így hárman folytatták tovább az italozást. Este 21 óra körül,

az addigra már erősen ittas állapotban lévő sértett és a veje összevesztek, mire a vő telefonon felhívta a fiát és kérte, hogy jöjjön érte autóval, mert „balhé van”.

Pár perc elteltével a fiú egy ismerőse – a későbbi elkövető – társaságában meg is érkezett a helyszínre és a kocsival a nyitott kapun keresztül beálltak a sértett lakásának udvarára, majd kiszálltak a járműből.

Érkezésüket észlelve a sértett, a veje és további két személy kimentek a házból, miközben a sértett elindult a közvetlenül a gépjármű mellett tartózkodó vádlott irányába. A vádlott ekkor a kocsi csomagtartójából magához vett egy összetekert, kampóval felszerelt vonókötelet, majd azt a tőle mintegy hat méter távolságra lévő sértett arcába dobta. Ezután a vádlott, a sértett veje és annak fia távoztak a helyszínről. A vádlott cselekménye következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés