Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták a sajószentpéterit, aki brutálisan megverte feleségét

| 2021. 08. 18. | 11:47:00
Az asszony barátnőjét is bántalmazta.
Letartóztatták a sajószentpéterit, aki brutálisan megverte feleségét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt a bíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki különélő feleségét és a nő barátnőjét verte meg Sajószentpéteren. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított és a felesége a Kanadából történt hazaköltözésüket követően egy sajószentpéteri lakásban éltek. A nő a férj italozó életmódja és a rendszeres bántalmazás miatt májusban elköltözött egy – szintén Sajószentpéteren élő – barátnőjéhez.

Augusztus 13-án este a férfi ittas állapotban bement a felesége barátnőjének lakásába, ahol szóváltásba keveredett a feleségével, melynek során az ágyon ülő sértettet fejbe rúgta, majd test szerte ütlegelni kezdte, végül a földre került nőt többször megrúgta.

A bántalmazás elől a sértett bemenekült a lakás egy másik szobájában tartózkodó barátnőjéhez, ahol a gyanúsított a sértett védelmére kelő nőt is többször megütötte, megrúgta. Eközben a feleség kiszaladt a konyhába, ahová a férfi követte, de előbb még megfenyegette a másik nőt, hogy meg ne mozduljon, mert akkor megöli. A férfi a konyhában tovább folytatta a felesége bántalmazását, aki eközben kétségbeesetten kiabált a szobában lévő barátnőjének, hogy hívja a rendőrséget. A másik sértett félelmében nem mert kijönni a szobából, végül értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező mentők észlelték, hogy a gyanúsított a lakás egyik szobájának ajtaja mögött egy késsel a kezében áll, így a sértettek orvosi ellátására csak azt követően kerülhetett sor, miután a gyanúsított – még a rendőrök kiérkezése előtt – elmenekült a helyszínről.

A bántalmazás következtében a férfi feleségének több bordája eltört, 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A másik nő 8 napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket szenvedett, könnyű testi sértés vétsége miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő a gyanúsítottal szemben.

Hirdetés
Hirdetés