Hirdetés

Nem lehet megállítani a kazincbarcikai röplabdásokat

www.vrck.hu

2021.09.20. 07:45

Nem lehet megállítani a kazincbarcikai röplabdásokat
Fotó: Antalfalvi Anna

Veretlenül nyert aranyat a Vegyész.

Hirdetés

Hirdetés

A vegyész RC Kazincbarcika férfi csapata nyerte a hétvégi Hírös Kupa Dunszt Ferenc Emléktornát, miután a szombati, Pénzügyőr SE és Kecskemét RC elleni győzelmek után vasárnap a Dunaújvárosi KSE-t is legyőzte.

Vasárnap Rodrigo Moraes, valamint Lukasz Ciupa sem játszottak, pihenőt kaptak Toronyai Miklós vezetőedzőtől, de az ő hiányuk sem okozott gondot, a Vegyész magabiztosan nyerte meg az első két játszmát.

– Valójában mindkét liberónk, Dudás Tamás és Budai Balázs is szélső ütőt játszott már a harmadik szettben, liberó nélkül álltunk fel, de Péter Márton és Bibók Balázs szépen megoldották mezőnyben is a dolgokat. Erre azért volt szükség, mert csak tizenegy játékossal tudtunk eluazni – árulta el a klub honlapjának érdeklődésére Toronyai. – Azt kértem a játékosoktól, hogy vegyék komolyan az összecsapást, ne hibázzanak sokat. Mindössze egy nyitást rontottunk az első két játszmában, sokat mezőnyöztünk, használtuk a blokkot. A harmadik játszmát fiatal ellenfelünk nyerte, ügyesek voltak, mi pedig örülhetünk a tornagyőzelmünknek.

A VRCK a PSE-t 2-1-re, a házigazda Kecskemétet 3-0-ra győzte le. Miután minden mérkőzés három játszmáig tartott, a csapatok minden nyert szett után egy pontot kaptak. A mieink veretlenül nyerték meg a Hírös Kupát a Pénzügyőr, a KRC és a Dunaújváros előtt.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés