Hirdetés
Hirdetés

Forgalomkorlátozás a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

| 2021. 10. 21. | 10:44:00
A burkolatjavítási munkákat várhatóan november végén fejezik be.
Forgalomkorlátozás a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon.

A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődtek és várhatóan november végéig tartanak majd.

A munkálatok első ütemében a szakemberek biztosítják a kétirányú forgalmat, a második ütemben váltakozó irányú jelzőlámpás forgalomirányításra kell számítani a szakaszon. A korlátozás érinti a menetrend szerinti autóbuszjáratok közlekedését is. A javítási munkák idején torlódással, hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Hirdetés
Hirdetés