Hirdetés
Hirdetés

Azt hitte a sajókazai nő, hogy telefont lopott, de nem

| 2022. 04. 21. | 11:10:00
Érdekes esemény zajlott le egy kazincbarcikai élelmiszerboltban.
Azt hitte a sajókazai nő, hogy telefont lopott, de nem
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 32 éves sajókazai nővel szemben. A nyomozás szerint a nő február 5-én ment be a férjével együtt vásárolni az egyik kazincbarcikai élelmiszerboltba, amely során a vásárlótérben lévő egyik raklapon meglátott egy számára mobiltelefonnak tűnő készüléket, amelyet először egy kolbász alá rejtett, majd onnan a kabátjába tette – írja a police.hu.

A pénztár előtti sorban álláskor megmutatta férjének a tiltott módon szerzett eszközt, aki ráparancsolt, hogy azonnal hagyja azt a boltban, így a nő a készüléket a csipszek közé rejtette.

A későbbiekben derült ki, hogy a bolt alkalmazottja hagyta néhány percre a raklap tetején az áruleolvasó készüléket, amit az elkövető mobiltelefonnak hitt.

Az üzlet kamerái által készített felvételek alapján a rendőrök hamar megállapították az elkövető kilétét, akit néhány óra múlva egy közúti ellenőrzés során igazoltattak, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Hirdetés
Hirdetés