Hirdetés

Lezárják a Bodrogkeresztúr és Tokaj közötti hidat

borsodihir.hu

2022.05.11. 11:15

Lezárják a Bodrogkeresztúr és Tokaj közötti hidat
A kép illusztráció.

A korlátozás csak ideiglenes.

Hirdetés

Hirdetés

A Tokaj-Zemplén Térség Fejlesztési Program részeként folyamatban van a Bodrogkeresztúr és Tokaj közötti útszakasz felújítása 1,3 milliárd forint értékben. A beruházás részeként megújul a Bodrogkeresztúr és a Lebuj Pincefogadó között félúton található Bodrogkeresztúr időszakos vízfolyás híd is.

A felújítás idejére, május 16. és június 17. között a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei ideiglenesen lezárják a hidat. Ezalatt a 38-as főút, valamint a Tarcal-Bodrogkeresztúr útvonalat használhatják a közlekedők.

Jelenleg Bodrogkeresztúr és Tokaj között, a külterületi szakaszon folyamatban van a pályaszerkezet cseréjének előkészítése és a padka nyesése. Az érintett szakaszon félpályás, jelzőőrös és jelzőőr nélküli forgalomkorlátozásra kell számítani. Bodrogkeresztúr belterületén a burkolatmarást követően jelenleg a csapadékcsatorna-vezeték fektetése van folyamatban, félpályás jelzőőrös és jelzőlámpás forgalomirányítás mellett.

A burkolat- és hídfelújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
TokajBodrogkeresztúrMagyar Közút

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés