Hirdetés

Verekedtek egy kiöntött bili miatt Sajószentpéteren

Borsodihír.hu

2022.05.24. 11:12

Verekedtek egy kiöntött bili miatt Sajószentpéteren
Illusztráció (Fotó: Pexels)

Garázdaság miatt emeltek vádat az ügyben.

Hirdetés

Hirdetés

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat az ellen az 50 éves férfi ellen, aki a fia és egy férfi verekedését látva közbelépett, és a férfit több alkalommal fejen, majd testszerte megütötte – írja az ugyeszseg.hu.

A vádirat szerint 2021 április második felében, az éjszakai órákban, a sajószentpéteri lakása ablakából egy férfi biliből vizeletet öntött ki az épület bejárata előtti részre. A szél miatt a leömlő vizelet ráment az éppen arra járó fiatalkorú férfira, aki ezen rendkívül felháborodott.

A vizeletet kiöntő férfi többször bocsánatot kért, azonban a fiatalkorú férfi ezt nem fogadta el, hanem bement a szomszédos lakásba, onnan kihozott egy teleszkópos fémbotot, és azzal fejen ütötte a sértettet.

A férfi védekezett, megragadta támadója kezét, és elvette tőle az eszközt, majd pedig amikor az elszaladt, utána indult. Mindezt látta a fiatalkorú férfi apja, aki több alkalommal fejen ütötte a sértettet, továbbá testszerte is ütlegelte, a bántalmazáshoz csatlakozott a fia is.

A sértett védekezett, és megpróbált visszaütni. Szorult helyzetéből az élettársának a testvére mentette ki, aki a vádlottat és a fiát is ellökdöste a sértettől, őt pedig bevitte a lakásába.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon belüli gyógytartamú koponyazúzódást, illetőleg hámsérüléseket és véraláfutásokat szenvedett el, könnyű testi sértés miatt magánindítványt nem terjesztett elő.

A fiatalkorú férfival szemben az ügyészség feltételes ügyészi felfüggesztést alkalmazott, míg a büntetett előéletű vádlottal szemben elzárás büntetés kiszabását indítványozta.
Sajószentpéterverekedésgarázdaság

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti