Hirdetés
Hirdetés

Felújítják az újkazinci tereket Kazincbarcikán

| 2022. 07. 19. | 14:13:00
Kiderült, ki nyerte a közbeszerzést.
Felújítják az újkazinci tereket Kazincbarcikán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nettó 99,4 millió forintért a szuhakállói székhelyű Móricz T&N Kft. az Újkazinci terek felújítását Kazincbarcikán – derül ki a július 19-i Közbeszerzési Értesítőből. Jelenleg a tereken lévő udvarok kihasználatlanok, leginkább közlekedésre használják a lakók vagy az áthaladók, de időtöltésre sem alkalmasak. Az udvarokon álló fák egy része beteges, emiatt metszésre vagy cserére szorulnak. Az árnyékosság miatt több helyen a gyepnek nincs esélye megmaradni.

A nyertes cég a Szemere Bertalan téren meglévő hat padot fogja áthelyezni, valamint a homokozó fölé egy napvitorlát tenni. Az úthálózat szinte egésze téglakőből fog készülni, összesen 750 négyzetméternyi térkőburkolatat használnak majd.

A Thököly Imre téren is áthelyezik a padokat, méghozzá a futókör köré, továbbá napvitorlát helyeznek itt is a homokozó fölé. Ebben az esetben 1157 négyzetméternyi térkőburkolat készül.

A Vasvári Pál téren úgyszintén az udvart feltáró úthálózat szinte egésze téglakőből készül, itt összesen 937 négyzetméternyi burkolatot készítenek.

A közbeszerzést a kazincbarcikai önkormányzat írta ki, a szerződést július 11-én kötötték.

Hirdetés
Hirdetés