Hirdetés

Hirdetés

Majka, az ózdi rapper a legértékesebb celeb Magyarországon

civishir.hu

2022.07.27. 10:30

Majka, az ózdi rapper a legértékesebb celeb Magyarországon
Majka a 2022-es Campus Fesztiválon (Fotó: Zelenka Attila)

Sebestyén Balázst utasította maga mögé.

Hirdetés

Kilencedik alkalommal is elkészítette a Forbes magazin a legértékesebb (márkaértékben) celebek listáját, amihez új metódus alapján rangsoroltak, így hat tényezőt (ismertség, láthatóság, kedveltség, hitelesség, pénztermelő képesség, online jelenlét) vettek figyelembe.

A fenti szempontok alapkán Majoros Péter Majka lett 2022 legértékesebb celebje; a tavalyi listához képest négy helyet ugrott előre.

2021-ben Sebestyén Balázs még a képzeletbeli dobogó tetején állt, idén azonban csak a második lett. A tavalyi győztest végül sajtóemlítésekkel, címlapszereplésekkel és az online metrikával előzte meg az ózdi rapper, kedveltségével és hitelességével Balázs már nem tudta behozni a minimális lemaradást. Ennek ellenére még mindig ő a legismertebb magyar celeb, és ezt a hírnevet meglehetősen sikeresen kapitalizálja is.

A bronzérmes Rúzsa Magdi lett, aki hat helyet ugrott előre az előző évi helyezéséhez képest.

A Forbes szerint az ő dalait játszották tavaly legtöbbször, ötvenhétezerszer a rádióban, a bulvárlapok rendszeresen rakják hatalmas fotókkal a címlap közepére. Márkaegészsége kiugró, és az általa ajánlott termékeket is szívesen veszik. 

A celeblista dobogóján kívül is izgalmas mozgolódásokat eredményezett az új metodológia: D. Tóth Kriszta és Schobert Norbert visszatért a Top 20-ba, új szereplőként pedig Szabó Zsófi és Rácz Jenő került fel a listára.

Ha a kieső celebeket nem figyeljük, a legnagyobb esést Tillánál látni, ő a tavalyi hatodik helyről zuhant a tizenhetedik pozícióba.
MajkaForbesRúzsa MagdiSebestyén Balázsceleblista

Hirdetés

Hirdetés