Hirdetés
Hirdetés

Megoldanák az orvosi ügyelet ellátását Tiszaújvárosban

| 2022. 07. 26. | 14:41:00
Ezen kívül orvosi eszközöket szerezne be a rendelőintézet – közbeszerzést írtak ki.
Megoldanák az orvosi ügyelet ellátását Tiszaújvárosban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pályázatot írt ki a tiszaújvárosi önkormányzat a központi orvosi ügyelet ellátására – olvasható a július 26-i Közbeszerzési Értesítőben. A tiszaújvárosi központú háziorvosi vegyes ügyelet, a székhelye a Bethlen Gábor út 11-13. szám alatt található. Tiszaújvároson kívül a központhoz tartozik még Sajóörös, Sajószöged, Tiszapalkonya, Oszlár és Nagycsécs, összesen 22 379-en járnak ehhez az ügyelethez. 

A leendő nyertes pályázattevő feladata többek között az lenne, hogy az ügyelet rendjét a rendelőben, valamint azon kívül kifüggesztett, jól olvasható tájékoztatón közölje a lakossággal. Emellett az ügyeleti szolgálat ellátása során köteles az OMSZ-szal kötött megállapodás alapján olyan telefonos diszpécserszolgálatot működtetni, ahol minden egyes telefonhívás rögzíthető és visszakereshető.

Ezeken túl a pályázattevőnek az orvosi ügyelet keretében biztosítani kell az ügyeleti ellátást, elvégezni az ambulancián történő ellátást, valamint a telefonon történő bejelentés esetén szükség szerint a helyszíni ellátást. Továbbá szükséges ellátásban részesíti a rendelőben megjelent járóbeteget, sérültet, hívásra otthonában, tartózkodási helyén a fekvőbeteget, sérültet, heti pihenőnapon és munkaszüneti napokon a folyamatos gyógykezelésre szoruló beteget.

Az ügyeleti szolgálat időtartama munkanapokon 17 órától másnap reggel 8 óráig, heti pihenőnapokon és munkaszüneti napokon 24 órában, azaz 8 órától másnap reggel 8 óráig tart. A feladatok ellátásához ügyeletenként 1 orvos, 1 szakápoló és 1 gépkocsivezető szükséges.

Az ajánlatokat augusztus 17-ig várja az önkormányzat.

Orvosi eszközöket szereznének be

Pályázatot írt ki eszközbeszerzésre a Tiszaújváros Városi Rendelőintézet is – olvasható a július 26-i Közbeszerzési Értesítőben. Az intézet autokláv készüléket szerezne be tartozékokkal, valamint egy arthroszkópos tornyot is. Továbbá szemészeti műtétekhez vennének egy YAG lézert tartozékokkal.

Ezeken kívül pedig egy mágnesterápiás matracot, valamint vérgázanalizátort is szeretnének hozzájutni.

Az ajánlatokat augusztus 23-ig várja a rendelőintézet.

Hirdetés
Hirdetés