Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Változások a közlekedésben a KolorFutás Night idején

| 2022. 08. 24. | 12:14:00
Érdemes figyelni a kazincbarcikaiaknak.
Változások a közlekedésben a KolorFutás Night idején
Hirdetés
Hirdetés

Augusztus 27-én 16 és 23 óra között rendezik meg a BorsodChem Kolorfutás Night futóversenyt Kazincbarcikán. A versenyre több százan érkeznek, ezért a biztonságos lebonyolítás érdekében útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra számíthatnak a városban élők – írja a kolorline.hu.

A megadott időpontokban sem a ki-, sem a behajtás nem lehetséges a Jószerencsét úton a Tóth Árpád út kereszteződéstől az unikornis körforgalomig (16 órától éjfélig), az Egressy Béni úton a Tóth Árpád úti kereszteződéstől a Jószerencsét úti kereszteződésig (Unikornis körforgalom) (16 órától éjfélig), a Jószerencsét úton az Egressy Béni út unikornis körforgalomtól a Mátyás király úti körforgalomig félpályás lezárás (16 óra 50 perctől éjfélig), a Szent Erzsébet sétány a Jószerencsét úttól a Liget utcáig (Polgármesteri Hivatal mögött) (12 órától éjfélig), a Liget utca az Építők útjától az Egressy Béni útig (16 óra 50 perctől éjfélig), Göncz Árpád utca és a mellette lévő terek: Ságvári tér, Munkácsy tér, Névtelen út (16 óra 50 perctől éjfélig) Egressy Béni út a Jószerencsét úti kereszteződéstől a Liget utcai kereszteződésig (12 órától).

Kifelé elhagyható a terület, a behajtás nem lehetséges a Munkácsy tér és a Mezey Kávézó melletti útszakasz az Építők útja felé, a Shell benzinkútról az oroszlán körforgalom felé. Kétirányú áteresztőpont lesz a Fő térről a Mikszáth Kálmán utca felé.

A versenyzők számára kialakított parkoló a Don Bosco Sportközpont parkolója, ami az Attila út – Alsóvárosi körút felől közelíthető meg. További parkolási lehetőség a Kolorlab Innovációs Központ mögötti parkolóban.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés