Hirdetés
Hirdetés

Sokkal jobb lesz két kazincbarcikai óvoda

| 2022. 09. 15. | 14:39:00
Korszerűsítik őket.
Sokkal jobb lesz két kazincbarcikai óvoda
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eredménnyel zárult a kazincbarcikai önkormányzat által kiírt közbeszerzés, így elkezdődhet a Mesevár és a Nefelejcs Tagóvoda energetikai korszerűsítése. Bár az eljárás során három miskolci cég is jelentkezett, végül a legkedvezőbb árajánlatot az ormosbányai Fenyvesi Dezső adta. Ennek értelmében az egyéni vállalkozóval 221,8 millió forint értékben kötött szerződést augusztus közepén a városvezetés. A kivitelezés helye a Pollack Mihály utca 7. és az Alsóvárosi körút 44. szám.

A Mesevár Tagóvodában többek között alaprajzi átalakítás során új válaszfalakat építenek, víz- és szennyvízvezetéket, csempe- és padlóburkolatot, fűtéscsöveket, radiátorokat cserélnek, mérőórát szerelnek és napelemeket telepítenek.

A Nefelejcs Tagóvodában akadálymentesítést végeznek (parkoló, rámpa, járda, illemhely), szintén új válaszfalakat építenek, víz- és szennyvízvezetéket, csempe- és padlóburkolatot, fűtéscsöveket, radiátorokat cserélnek, mérőórát szerelnek és napelemeket telepítenek, szellőzőrendszert alakítanak ki.

Hirdetés
Hirdetés