Hirdetés
Hirdetés

Átadták a felújított városközpontot Tokajban

| 2022. 10. 30. | 18:02:00
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint látványosan halad Tokaj-Hegyalja megújítása.
Átadták a felújított városközpontot Tokajban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Látványosan halad Tokaj-Hegyalja megújítása, történelmi rangjának és méltóságának visszaszerzése –jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter Tokaj felújított városközpontjának átadásán október 30-án vasárnap.

Gulyás Gergely hangsúlyozta, egy kultúrtáj sokak szövetségével és közös munkájával válhat vendéglátó vidékké, ehhez egyszerre van szükség turistákat érdeklő és lenyűgöző látványosságokra, jó magyar konyhára, megbízható szálláshelyekre, jó közlekedésre, reklámra és színvonalas fesztiválokra – tudatta az MTI.

– Ezekben az adottságokban az elmúlt évek fejlődésének és beruházásainak köszönhetően nagyon sokat sikerült előrébb lépnie Tokajnak – értékelt a miniszter.

Koncz Zsófia, a Technológiai és Ipari Minisztérium parlamenti államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője az ünnepségen a hegyaljai településeket érintő beruházásokról szólva arról beszélt, nemsokára elkészül a 37-es főút négysávosítása Szerencsig, befejeződött a tokaji közúti híd felújítása és hamarosan kerékpárral is körül lehet majd tekerni a tokaji Kopasz-hegyet.

Hirdetés
Hirdetés