Hirdetés
Hirdetés

Új helyszínen a szikszói kistérségi orvosi ügyelet

| 2022. 10. 30. | 17:34:00
Sokan tartoznak ide.
Új helyszínen a szikszói kistérségi orvosi ügyelet
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új helyre, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Szikszói - II. Rákóczi Ferenc Tagkórházába költözött október 18-tól a szikszói kistérségi orvosi ügyelet – olvasható a bazmkorhaz.hu-n. A szikszói tagintézmény főbejáratától jobbra található épületrészben 24 település lakóinak biztosítanak orvosi ellátást ügyeleti időben, munkanapokon délután 16 és reggel 7 óra között; munkaszüneti napokon és hétvégén egész nap.

Révész János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház főigazgatója közölte, a szikszói önkormányzattól érkezett a megkeresés, hogy a kistérségi ügyeletnek helyet keresnek.

Sváb Antal, a település polgármestere arról számolt be, hogy gyorsan és rugalmasan sikerült a költözés, hozzátéve, csaknem húszezer ember tartozik a szikszói járási ügyelethez, így kiemelt fontosságú számukra a színvonalas ellátás.

Tóth István,  a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház szikszói és mezőkövesdi tagkórházának felügyeletéért felelős orvosigazgató-helyettese azt mondta, két rendelőt kellett átalakítani, de a tagkórház eddigi funkciói zavartalanul működnek.

Hirdetés
Hirdetés