Hirdetés

Hirdetés

Több kiló kristályszerű anyag a Miskolcnál ellenőrzött BMW-ben

police.hu

2022.11.17. 10:06

Több kiló kristályszerű anyag a Miskolcnál ellenőrzött BMW-ben
(Fotók: rendőrség)

Egy szikszói férfit őrizetbe vettek. +Fotók

Hirdetés

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 39 éves szikszói férfival és 28 éves női társával szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság MEKTA bevetési egysége november 15-én este a 3-as számú főút Miskolcra bevezető szakaszán ellenőrzés alá vont egy személygépkocsit. A rendőrök az autóban közel két kilogramm kristályszerű anyagot találtak. Az időközben a helyszínre érkező Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai az autó vezetőjét és az utasát a rendőrségre előállították, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

A gépkocsi 39 éves vezetőjét őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának ügyészi indítványozására is, míg a nő szabadlábon védekezhet.

Frissítés: a rendőrök az autóban több mint másfél kilogramm kristályos anyagot találtak. A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását december 18-ig, és új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt induét vele szemben eljárás.

Galéria

MiskolcSzikszóúj pszichoaktív anyaggal visszaélés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés