Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ütött volna, de olyan részeg volt, nem találta el

| 2022. 11. 08. | 10:56:00
Mezőkövesden bújt el a férfi, aki bort rabolt.
Ütött volna, de olyan részeg volt, nem találta el
Hirdetés
Hirdetés

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy huszonéves férfi ellen rablás bűntette és más bűncselekmény miatt. A vádirat szerint a vádlott  júniusban egy borsodi kistelepülés pincesorán észrevette, hogy az egyik pincetulajdonos férfi egy vödörben hat műanyag flakonban tíz liter fehér bort hozott ki a pincéből.

A vádlott követelte tőle a bor átadását, azzal fenyegette a sértettet, hogy ha nem adja oda, a készpénzét is elveszi. A sértett viszont közölte vele, hogy a nála már korábban vásárolt bort sem fizette ki, és ő nem adja oda a flakonokat. Erre

a vádlott ökölbe szorított kézzel hatszor megpróbálta megütni a sértettet, de annyira részeg volt, hogy az ütések nem találtak.

A sértett férfi azt mondta, hogy hívni fogja a rendőrséget, majd elfutott. A vádlott üldözni kezdte, azzal fenyegette, hogy ha rendőrt hív, nagyon megbánja, vége lesz, azonban elesett, végül az 5 000 forint értékű tíz liternyi fehér bort magához vette, és távozott a helyszínről. Mezőkövesden egy lakóházban rejtőzött el, ahol a rendőrök elfogták, három boros flakont találtak nála, de azok akkor már üresek voltak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés